Infekce

Tak mám v sobě všechny možné bakterie. Ve střevech na mně parazituje campylobacter, na obličeji mi našli zlatého stafylokoka a ještě mám prý infekci močových cest. Ani jsem nevěděla, že takové věci existují. Bohužel mě nepostihla infekce učební nálady. Zato infekce jarní vzrušivosti stále neodchází a představy o skupinovém sexu se studenty Zemědělské univerzity jedoucí ve stejném autobuse jako já na Suchdol či ze Suchdola jsou stále aktuální.
Krásné počasí mě žene s učením do suchdolských luk a hájů. Bohužel z takovýchto nálad vždycky zůstane zoufalé hledání lavičky, na které bych se mohla uvelebit a v klidu se učit. V našem okolí se zřejmě lavičky nevedou, takže potom, co si udělám velkou procházku a předsvědčím se, že lavičky tu stále nejsou, vracím se zklamána tím, že jsem se nedostala k učení, ale za to povzbuzena krásnou procházkou.
K obědu jsem si dnes dopřála rýži se solí, vynikající jídlo, zvláště pokud je soli skoro více než rýže. Doufám, že z toho byl milý campylobacterek nadšen.

Napsat komentář