Začíná válka

Nějaká paní šla s psíkem nebo spíše s obrovskou obludou po levé straně chodníku, aby pejsek mohl pochodovat po trávě. Naproti šel nějaký starý protiva, musel ji obejít a pak za ní zavolal: „Nevíš, že se chodí vpravo, ty krávo?” Poté začaly lítat nadávky na obě strany. To se člověk diví, co jsou to dnes za lidi. Ale to tak bylo nejspíš vždycky.
V práci jsem se uchýlila po projití všech možných webů ke staré známé stratosféře. Nemůže být lepší zábavy. To se člověk dozví spoustu zajímavých věcí. Třeba, že muži myslí při sexu na své bývalé nebo že bílé slipy, co vypadají jako plenkové kalhotky, jsou naprosto příšerné. A Petr Bende s nikým nechodí! (ale to už je dva týdny starý rozhovor)
Poslední dobou mám nějaký zvláštní vliv na všemožné přístroje. Po mém použití se rozbil friťák, TV anténa a teď to vypadá ještě na TV kartu. Ale já za to nemohu, to všechno samo od sebe, přístroje mě určitě nemají rády. Vsadím se, že se spikly a chtějí mi zničit život. Mám však silnou zbraň – reklamaci. Bude to ovšem tuhý boj.

Napsat komentář