Maďarský odpočinek

Třídenní výlet do maďarských termálů a za ochutnávkou tokajského vína s cestovkou Kudrna se vydařil.

Ubytováni jsme byli v krásném městě Eger. Do pokoje v hotelu Minaret jsem dostala paní Helenu. Vypadala sympaticky, byla vybavena užitečnými věcmi jako jsou kolíčky, šňůra, karabinky a tři baterky.

Pak to začalo. Pořád se jí něco nezdálo. Že nesplachuje záchod, nejde otevřít okno, jiskří elektroinstalace a podobné ptákoviny. Když jsem jí neuvědomujíc si nebezpečí oznámila, že mi vrže postel, tak jsem netušila, že to půjde řešit na recepci, protože jinak se přece nevyspím! Problém postupně probrala se dvěma recepčními, hledala se po hotelu jiná postel a jak jsem očekávala, nic se nevyřešilo. Její nekončící návrhy na řešení ukončilo mé nevrlé oznámení, že sundávat matraci a spát na ní na zemi opravdu nebudu a ať už mi dát pokoj.
Nicméně její starostlivost mě provázela i další dva dny, kdy bylo velké dobrodružství vymýšlet plány úniku z jejího dosahu. Nabízení řízků se dalo ještě zvládnout, ale jakmile začalo pršet, začala starost o to, jestli nemám promočené tenisky, není mi zima a nemám mokré oblečení pod nepromokavou bundou. Ještě, že po ochutnávce tokajského vína, mě odrážení dotazů nepřišlo tak vyčerpávající. Její výpady neušly ani sexy sportovci (s milou přítelkyní), který tento zájezd vyhrál v soutěži Do práce na kole, a upřímně mě politoval.

Cílem zájezdu ovšem byla hlavně relaxace v lázních. Vyzkoušela jsem i saunový svět, kde mě přivítal starší zarostlý pán, který byl jediným člověkem v saunách a maďarsky mi vysvětloval, co kde je a jak to tam funguje. Aspoň myslím, že říkal něco takového, ale mohl také říkat něco úplně jiného. Jak už jsem zvyklá, že často přitahuji magory, tak mě ani moc nepřekvapilo, že se po chvíli po mě objevil v každé sauně, do které jsem vlezla. A když se víc osmělil, tak ukázal na svůj scvrklý penis a omluvně řekl: „mini“. Už pochopil, že maďarsky neumím. A já pochopila, že s pohodovým saunováním je konec.

Velmi doporučuji tento pohodový příjemný zájezd.

Napsat komentář